četvrtak, 19. veljače 2015.

New in- Avon



Danas vam donosim neke novosti iz Avona. Nakon desetak dana provedenih kod dečka, došla sam kući i odlučila s vama podijeliti kataloške novitete. Pa bacam se na posao /
Today I have some new goodies from Avon. After I spent 10 days being with my boyfriend, I came home and decided to share with you some catalog news. So let's jump into it 






S lijeva na desno: Colotrend- Racy Raspberry, Baza za oči, Colortrend- Lolita/
From left to right:Colotrend:Racy Raspberry, Eyeshadow primer,Colotrend-Lolita



Colortrend- Racy Raspberry – Za ovaj ruž mi je žao što nisam kupila nude, ali uz ovaj. Ovo je rozo – crvenkasti ruž, sa jako lijepim cvjetnim uzorcima. Ambalaža je čvrsta ali uz to i neodoljiva, pinky, cvjetna i prekrasna. Sam ruž je okružen sa cvjetićima što ga čini posebnim i prelijepim. Ovaj ruž sadrži sitni shimmer i volim ga koristiti sa nekim rozim ili neutralnim sjajilom..Moja ocjena:5/5, Cijena:17kn (akcija)
Colortrend- Racy Raspberry- When it comes to this lipstick I am sorry I haven't bought nude shade, along with this one.This is pinkish-red lipstick, with a beautiflull decoration. The packaging is really strong,but irresistible, pinky, flowery and gorgeous. Lipstick alone is surrounded with flowers which makes it so cute. It has a bit of shimmer and I love to use it with pink lipgloss.My rating: 5/5, Price:17kn (discount)



Baza za sjenilo- Light beige- nisam ga puno koristila, ali dovoljno da se pokaže dobrim. Jako puno cura je pisalo i govorilo o tome kako je dobar i da zamjenjuje MAC-ov Paint pot pa sam ga i ja odlučila isprobati i uvjerila se sama koliko je dobar./Moja ocjena: 5/5 Ocjena : 25 kn (akcija)
Eyeshadow primer-Light beige- I haven't used much of it but enough to realize it's good. I heard so much good things about it and now I see why. Everyone says it replaces MAC's paint pot .My rating:5/5, Price:25 kn (discount)




Colortrend-Lolita- je najkremastiji ruž kojeg imam. Stvarno imam jako puno ruževa svakakvih finiša ali ovaj je nakremastiji i najugodniji tokom nanošenja.Ambalaža je čvrsta kao i kod predhodnog ruža, samo što se poklopac treba malo jače stisnuti. Iskreno, mislim da sam totalno promašila nijansu. Nijansa je roskasto, smečkasta, crvenkasta, ljubičasta, sa sitnim zlatnim česticama, stvarno nešto što mi se ne sviđa i izgleda jeftino na usnama (iako je i ruž bio jeftin), no i dalje smatram da je ruž dobar i žao mi je što nisam uzela nijansu 'Cappucino' (nude).Moja ocjena:4/5, Cijena:19 kn (akcija)
Colortrend-Lolita-is the most creamy lipstick i have ever had, even though i have a lot of them with different finishes. It's so creamy and feels so good while applying it , but honestly I think I have missed the shade.The packaging is strong as the previous one but you need to press it's cap/cover for a little bit harder. It's pinky, brownish, reddish, purplish, with golden shimmer, I just don't like it and it looks really cheap on my lips (even thought that lipstick was cheap) , but I still think the lipstick is good and I am sorry I haven't bought it in 'Cappuccino' (nude).My rating:4/5, Price:19kn (discount)


 Što vi mislite o ovim ruževevima i bazi ?/What do you think of these lipsticks and eyeshadow primer?

Napomena: Ne uzimam novac za reklamu, pišem vlastite dojmove o svakom proizvodu/
Disclamer: I am not taking money in exchange for a review/post, I am writing my personal opinions and experiences




Hvala na čitanju/ Thanks for reading

Broj komentara: 7:

  1. Racy R sam htjela kupiti samo zbog imena, lol..ali ja ne preferiram kričave nijanse, znam da bi mi samo skupljao prašinu i iz tog razloga sam ga preskočila. Bazu imam i sasvim sam zadovoljna. Inače, nisam isprobala puno baza i nemam puno proizvoda za usporedbu, ali ova je čist solidna. Pojačava pigmentaciju sjenila i boje su postojane kroz duži period tijekom dana i to je veliki plus. Lolitu imam i sama, sviđa mi se purple nijansa, ali opet- ne nosim napadne boje. Imala sam Capuccino i to mi je bio najbolji Avonov kremasti nude ruž. Najboljiiiii, definitivno kad mogneš-isprobaj. Meni se na žalost ljetos istopio u torbi, ali sam odlučna da ću ga ponovno kupiti. :) Super post, btw, ja se raspisala :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Neznam bome ni ja puno o različitim bazama imam tu i alverdovu a MAC-ova je hvaljena pa sam skontala ako je uspoređuju s njom mora biti dobra, meni je :) Uhhh sad taj Cappuccino stvarno moram imati kad si mi to napisala, i srećom cijena mu je jeftina pa si možeš još dosta istih kupiti u slučaju ponovne nesreće:) Stvarno se posebno maže, posebno je kremast. Hvala ti puno, trudim se tek sam počela pisati blog od prošlog mjeseca :) I nek si se raspisala, tooo volim i to i sama radim haha :) Još jednom, hvala :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Racy Raspberry <3 Jako volim ovu nijansu i meni je najljepša od svih Color Trend ruževa :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Avon baza za sjenilo je za mene i moje masne i spuštene kapke HG proizvod <3
    Koliko god svojih dekorativnih stvarčica volila nijedna nije kao ova. Imaš detaljnu recenziju kod mene :)

    A što se MAC Paint Pota tiče, probala sam ga u nijansi Painterly, onoj najrazvikanijoj, i bezveze je...da, to jest MAC, wowo ono...ali jedino što radi je da ujednači boju kapaka malo. Ne drži sjenila na mjestu 3 sata a kamoli cijeli dan tj. do skidanja kao Avon, tako da ju neću kupiti....
    Probaj ju eventualno ako nemaš spuštene kapke i ako nisu masni

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam i masne i podosta spuštene, znači stick to Avon :) Hvala ti :)<3

      Izbriši
  5. Nikako da probam ovu Avon bazu!!!! :D

    OdgovoriIzbriši